Sportief daten

Beste sport tips
Lifestyle tips
Stay healthy

Sportief daten

Voor de een een droom, de ander zijn nachtmerrie. Een sportieve date… Een date die in het teken staat van selfcare, sport en positiviteit. Voor steeds meer mensen wordt gezond leven super belangrijk. Iedereen heeft zijn of haar vaste schema’s en proberen hier zo min mogelijk van af te wijken. Maar hoe combineer je dit met daten of het hebben van een relatie? Hoe kom je eigenlijk aan een relatie wanneer er voor daten eigenlijk geen plaats is binnen je huidige schema? Bereid je eerste date goed voor en koop nu een fitness hoelahoep.

Is daten eenvoudig?

In deze tijd waar het leven drukker is dan ooit, lijkt het wel of niemand nog vrije tijd heeft. Toch moet je voor een date wel tijd vrij maken, en hoe fix je eigenlijk een date? Wanneer je druk bezig bent met sporten en gezond leven zul je waarschijnlijk niet snel in kroeg of club te vinden zijn, hoe kom je dan aan dates? Dating apps! Overal is tegenwoordig een app voor en hiervoor dus ook. Download snel een app en begin met swipen, je kunt overigens zelf interesses toevoegen en er naar zoeken. Zoek of ben jij een sportief iemand? Laat dit vooral weten. 

Weinig appen, veel praten

Wat ons betreft blijft een fysiek gesprek leuker dan het leren kennen van iemand via een app of telefoongesprek. Probeer snel een gezonde date te regelen. Zo bieden restaurants tegenwoordig veel gezonde mogelijkheden, wist jij dat er al pizza’s zijn met bloemkoolbodems of keuzes onder de 600 calorieën? Daarnaast kun je met elkaar ook iets actiefs gaan doen. Ga samen mountainbiken, suppen of stap beide uit jullie comfortabele zone en probeer iets nieuws!

Een stap uit de comfortzone

Hoogstwaarschijnlijk hebben jullie nog nooit een fitness hoelahoep date gehad. Deze manier van sporten is super leuk om samen te proberen. Ook kunnen jullie de wekelijkse core- en buik trainingen overslaan want met deze workout train je die al genoeg! Verras de ander eens op een unieke ervaring en sluit af met een gezonde maaltijd bij een van jullie favoriete restaurants. Klink voor ons als een date om nooit te vergeten.